CultuurCafé De Grote Post

Vorig jaar werkten Laurence Van Cauter en David Meert een vegetale oester uit, een uniek gerecht waarin ze de smaken van de Noordzee plantaardig interpreteerden. Deze keer serveren ze een Belgisch-Mexicaanse taco met een ceviche van zeebaars en een vegan variant met bloemkool en zeewier.

Adres

Hendrik Serruyslaan 18A
8400 Oostende
Belgium

Contact
0496 25 84 88
cultuurcafe@degrotepost.be
Chef Laurence Van Cauter
Laurence Van Cauter

Dit gerecht kan je proeven op het festival:

Blue corn taco met spicy ceviche van zeebaars

de grote post

Ook in de zomer is het in De Grote Post alle hens aan dek. Naast het CultuurCafé op het gelijkvloers draait ook cateringzaak Lorre op volle toeren. En dan is er ook nog het hippe rooftopterras Panorama waar je, als weer en wind wat meezitten, kan proeven van lokale producten in wereldse bereidingen.

Laurence: ‘Onze deelname van vorig jaar smaakte naar meer. De vegetale oester met gefermenteerde witte kool, oesterblad en zeekraal was namelijk het eerste en enige vegangerecht op het festival.’

‘Bijna iedereen in Oostende weet intussen dat het CultuurCafé de kaart van groenten trekt. Toch is en blijft vis ook onze focus. Behalve met een ceviche van zeebaars vullen we onze taco ook nog met krokante groentjes gepimpt met Griekse pepers. Voor onze vegan taco bakken we bloemkoolrijst krokant op en daarbij komt ovengeroosterd zeewier.

Allergenen
vis, soja, selderij

Dit gerecht kan je proeven op het festival:

Blue corn taco met spicy ceviche van bloemkool

dgp

'Voor onze vegan taco bakken we bloemkoolrijst krokant op en daarbij komt ovengeroosterd zeewier.’

‘In alle projecten van het CultuurCafé bundelen we comfortfood én smaak, daarom was de keuze voor een taco gevuld met lokale seizoensingrediënten ook zo snel gemaakt.’

Allergenen
soja, selderij
Ontdek het restaurant
dgp
dgp
dgp