Gerechten

Hier vind je alle gerechten die je dit jaar kan proeven op Ostendaise. Alle gerechten werden voorgeproefd en geselecteerd door Gault&Millau.

Pizza bianca met kabeljauw, prei, aioli en algenpoeder

Pizza bianca met kabeljauw, prei, aioli en algenpoeder

Roccia
Meer lezen
Hondshaai met chips van aardpeer en een beurre blanc van gefermenteerd eekhoorntjesbrood en vin jaune

Hondshaai met chips van aardpeer en een beurre blanc van gefermenteerd eekhoorntjesbrood en vin jaune

Haut
Meer lezen
Tempura van rode poon met chilimayonaise en crème van Ostendaise-oester

Tempura van rode poon met chilimayonaise en crème van Ostendaise-oester

Kiss the Chef
Meer lezen
beausite

Risotto van witte asperges met zeebaars, witte wijn, chermoula van bladpeterselie, dille, olijfolie, citroen

Galerie BeauSite
Meer lezen
Tartaar van schelvis - Slaatje van venkel, citrus, granaatappel en basilicum - Focaccia

Tartaar van schelvis - Slaatje van venkel, citrus, granaatappel en basilicum - Focaccia

Ristorante Marina
Meer lezen
Gebakken schelvisfilet - zomerse stoemp

Schelvishaasje met zomerse stoemp

Toope
Meer lezen
Lagoustine gegaard in soja, kerstomaat, lamsoor

Langoustines met umami gember kick

Restaurant North
Meer lezen
   	 Risotto Carnaroli Acquerello met mossels en grijze garnalen.

Risotto Frutti di Mare

Maison Annette by Chef Vito
Meer lezen
mt

Heek en zalmforel met groententaartje en een beurre blanc van Noilly Prat

Mange Tout
Meer lezen
Garnaalkroket

Garnaalkroket

Fort Napoleon De Belevingsbrasserie
Meer lezen
Caesar salad met crispy lottewangen

Caesar salad met crispy lottewangetjes

Gastrobar Sam
Meer lezen
Ensor kroket

Huisgemaakte Ensorkroket met een olie van zeesla

Le Bassin
Meer lezen
dgp

Blue corn taco met spicy ceviche van bloemkool

CultuurCafé De Grote Post
Meer lezen
de grote post

Blue corn taco met spicy ceviche van zeebaars

CultuurCafé De Grote Post
Meer lezen
smowk

Zeewolf, puree van venkel, gegrilde zeekraal, korst van parmezaan en jus van waterkers

Smowk
Meer lezen
Mosselen à l’Ostendaise

Mosselen à l’Ostendaise

Mac Moules
Meer lezen
Kabeljauw,witte wijnsaus, garnaaltjes, tomaat in stukjes , mosseltjes en peterselie

Kabeljauw in witte wijnsaus, garnalen, mosselen, tomaat en peterselie

Brasserie Leon Spilliaert
Meer lezen
Aguachile van langoustine met leche de tigre, rode ui en jalapenocrème

Aguachile van langoustine

Paroles Paroles
Meer lezen
Taco met parfait van vanille en framboos

Chocoladetaco met parfait, framboossorbet, crumble en yoghurtespuma

Chocolatier Olivier Willems
Meer lezen
belle de jour

Zeekat met zeekraal en crumble van chorizo

Belle de Jour
Meer lezen
Gefrituurde koolvisreepjes met huisgemaakte tartaar

Gefrituurde koolvisreepjes met huisgemaakte tartaar

Brasserie David
Meer lezen
beausite

Linzen met zeekraal, sluimererwten, pesto, asperges en rode kool

Galerie BeauSite
Meer lezen
Boterham met gepaneerde pladijs en zilte tartaar

Boterham met gepaneerde pladijs “Japanese style"

Lizette & Lucien
Meer lezen
Een crumble met Darselect-aardbeien, crème anglaise en een schilderachtige coulis

Een cremeux van vanille met Darselect-aardbeien, crumble en een schilderachtige coulis

Bakkerij Decock
Meer lezen
belle de jour

Gepofte aardappel met aïoli en piccalilly deluxe

Belle de Jour
Meer lezen
mt

Groententaartje met gepocheerd ei, feta en een beurre blanc van Noilly Prat

Mange Tout
Meer lezen
Roggewangen / tatjespap (karnemelksmeus) / kappertjesboter

Tatjespap met roggewangen

Bistro Mathilda
Meer lezen